Kinderopvang

We werken op onze locatie samen met BLOS kinderopvang. Vanaf 2 jaar kunnen kinderen naar de peuteropvang. Eenmaal op school biedt BLOS voorschoolse opvang en buitenschoolse opvang. 

Peuteropvang

BLOS biedt vanaf 7.30 uur elke dag peuteropvang voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Er zijn verschillende opvangmogelijkheden: hele dagen, halve dagen of alleen op woensdag en vrijdag in de ochtenden. 

Peuters kunnen zich bij BLOS ontwikkelen in een veilige, liefdevolle omgeving en leren spelen met leeftijdgenootjes. Peuters die bij ons starten in groep 1 zijn al vertrouwd met de school en het plein, wat bijdraagt aan een soepele overgang. 

 

Buitenschoolse opvang

Kinderen die naar de basisschool gaan, kunnen vanaf 7.30 uur terecht bij de voorschoolse opvang van BLOS. Na een rustige ochtendstart brengt de pedagogisch medewerker kinderen naar hun klas. 

Na schooltijd is BLOS BSO elke dag open tot 18.30 uur. Na de schooldag eten en drinken kinderen eerst iets met de pedagogisch medewerker, waarna zij lekker kunnen spelen en ontspannen. 

Ook in hun vrije tijd leren kinderen van alles: elke week staat in het teken van leuke, uitdagende activiteiten die bijdragen aan talentontwikkeling. Tijdens schoolvakanties is er een afwisselend programma.