Kinderopvang

Basisschool De Korenaar werkt samen met Blos Kinderopvang. Deze organisatie verzorgt op dezelfde locatie kinderopvang, voorschools- en buitenschoolse opvang voor kinderen van De Korenaar.

Buitenschoolse opvang

BLOS kinderopvang is dagelijks tot 18:30 uur geopend voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Na school wordt er eerst gezellig samen gegeten en gedronken. Jouw kind kan even bijkomen van de schooldag en zijn of haar verhaal kwijt. De buitenschoolse opvang van BLOS is ontspanning en vrije tijd. Kinderen leren ook, maar anders dan op school. Door te ontdekken, samen te werken, creatief te zijn maar ook kritisch te leren nadenken. Elke week staat in het teken van tal van leuke, uitdagende activiteiten die zijn onderverdeeld in vijf verschillende talentontwikkelingen. Samen met de kinderen wordt er een keuze gemaakt welke activiteiten aan bod komen. Door kinderparticipatie hebben zij een stem. Hoe leuk is dat! En tijdens de schoolvakanties zorgt BLOS voor een afwisselend vakantieprogramma, boordevol gave activiteiten.

Meer weten over de buitenschoolse opvang van BLOS? Neem een kijkje op de website.

Peuteropvang

BLOS kinderopvang opent dagelijks haar deuren vanaf 7:30 uur voor peuters in de leeftijd van 2 tot 4 jaar. Naast hele en halve dag opvang kun je ook gebruik maken van peuteropvang op woensdag en vrijdag van 7.30-12.00 uur. Voor peuters is het niet alleen belangrijk dat zij zich kunnen ontwikkelen in een veilige en liefdevolle omgeving, maar ook dat zij lekker kunnen spelen met leeftijdsgenootjes. Jouw kind krijgt bij BLOS alle ruimte en vrijheid om dit te doen. Meer weten over de peuteropvang van BLOS? Neem een kijkje op de website of neem contact op met Oudersupport via oudersupport-apeldoorn@blos.nl of 055 355 55 77.

Voorschoolse opvang

BLOS kinderopvang opent dagelijks haar deuren vanaf 7:30 uur voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Jouw kind kan de dag rustig beginnen voordat het naar school gaat. Daarna word je zoon of dochter onder begeleiding van een BLOS medewerker naar de klas gebracht. Dat is pas een win-win situatie! Meer weten over de voorschoolse opvang van BLOS? Neem een kijkje op de website.