Nieuws

 • 10-10-2019

  Jaarverslag 2020-2021

  Na afloop van een schooljaar schrijven we een jaarverslag om een inkijkje te geven in wat we allemaal hebben gedaan in het afgelopen schooljaar. Ook de ouderraad en de medezeggenschapsraad leveren hun bijdrage aan dit verslag.

  Jaarverslag schooljaar 2020-2021

  Lees meer
 • 13-9-2019

  Open dag bij alle basisscholen Apeldoorn op 6 oktober!

  Aanmelden voor bezoek noodzakelijk 

  Woensdag 6 oktober staan de deuren van bijna alle basisscholen in Apeldoorn en omgeving tussen 9.00 – 12.00 uur open voor kinderen en hun ouders die een nieuwe basisschool zoeken. Aanmelden voor je bezoek deze ochtend is noodzakelijk en kan via basisscholenapeldoorn.nl. Reserveer een tijdslot bij één of meerdere basisscholen die je graag wilt bezoeken en maak kennis met de school, de kinderen en het team. De scholen ontvangen je graag op 6 oktober!  

  Alvast kennismaken 
  Ook voor uw peuter is deze open dag een leuk moment om alvast een kijkje te nemen op school. Het is een mooie gelegenheid om op laagdrempelige wijze de sfeer te proeven op een basisschool. Veelal werkt er een kinderopvangorganisatie samen met de school. Wij werken met diverse scholen samen op hun locatie. Op de open dag kunt u meestal ook een kijkje nemen bij de buitenschoolse opvang en in gesprek gaan met de pedagogisch medewerkers.  

  Voor het aanmelden en voor meer informatie over de scholen ga je naar www.basisscholenapeldoorn.nl 

  Lees meer
 • 28-9-2016

  Korenm@il september 2021

  De Korenm@il is de nieuwsbrief van de school. In deze nieuwsbrief plaatsen zowel teamleden als leerlingen berichten over de school. Ook staat er regelmatig een bijdrage in van de OR, MR of van een organisatie buiten school, waarmee wordt samengewerkt, zoals de BSO.

   

  Klik op onderstaande links om een Koren@il te openen:

  Korenm@il september 2021

  Korenm@il juli 2021

  Korenm@il juni 2021

  Korenm@il start meivakantie 2021

   

   

  Klik op onderstaande link om de nieuwe kalender voor schooljaar 2020-2021 te openen:

  Schoolkalender 2020 - 2021

   

  Lees meer